14 Mei 2010

Aku yang terluka


Tidak dapat digambarkan perasaan pada masa sekarang..
terlalu kecewa dan sedih. semua nie disebabkan oleh seorang lelaki yang bernama mohd saufi..
lelaki yang amat aku sayangi tp tergamak dia pergi kepada pempuan lain. janji-janji manisnya yang dulu cuma dusta semata-mata..tidak terfikirkah perasaan aku sehingga sanggup dia buat begitu..
aku terlalu mencintai dirinya dan amat sukaf tuk melupakan dirinya..
namun aku harus pasrah walaupun sukar..
moga aku berjaya menemui cinta sejati..
yang benar2mencintai diriku
yang benar2 menerima diri ku..

20 April 2010

Alahai lembapnyer....


Salam Sejahtera,
Aku cuma nak share jer story nih..wat aku migrain je..Tak pasal pasal aku dapat PERCUMA migrain.Sebenarnya aku nih pengguna broadband Celcom.Sejak aku jadi pengguna broadband Celcom masa aku sambung study kat sebuah kolej di Penang.Sepanjang aku belajar tu takder la masalah sebegini lembap adoyai....Tapi sejak setahun yang lepas aku dah habis study then balik kampung ler..Sejak aku balik kampung nih ler broadband aku nih wat hal tahap gaban...Bukannya aku tak memahami tapi aku jadi letih sebab tiap2 bulan confirm kena bayar tapi nak guna pun adohai tak berbaloi dengan harga pakej yang aku bayar tuh..Ini kerana kampung aku nih takder rangkaian 3G,so broadband aku yang bertaraf 3G tuh pun jatuh ar jadi GPRS..Menyeksakan aku betul....segala galanya bukan tahap lembap jer tapi slow giler giler punya...Seksa tul hidup aku sekarang nih...Bila gi umah sepupu tgok dia pakai streamyx walaupun pakej paling murah tapi lagi laju dari 3G aku tuh...Ini yang wat aku bara nih...Sengal tol...Rancangan aku mudah-mudahan tempat aku nih ada 3G...barulah senang skit kan..
Wassalam

19 April 2010

First Blogging


Hai!Teruja aku ketika ini kerana blog aku yang telah wujud hasil bantuan seseorang...Thank a lot kepada hamba Allah tersebut.Sebenarnya aku belum ada idea nak coret apa ketika ini.That my beginning life.So continue next story...maaflah sebab takda idea ketika ini dan saat ini so aku akhiri coretan aku ini dengan ucapan bye bye